HOKA Fly

  HITRI.
  AGRESIVNI.
  OKRETNI.

  PODRITE SVOJE REKORDE S
  ČISTO NOVIM TORRENTOM

  Naj vam predstavimo Dani Moreno. Dani je profesionalna gorska tekačica za HOKA ONE ONE. Njen moto je: deli pot z drugimi, jo spoštuj in predvsem ne pozabi, pot vedno pripada gori. Naj vam predstavimo Dani Moreno. Dani je profesionalna gorska tekačica za HOKA ONE ONE. Njen moto je: deli pot z drugimi, jo spoštuj in predvsem ne pozabi, pot vedno pripada gori. “Letenje na spustu navzdol je super način, da se preizkusiš tako fizično kot tudi psihično. Popusti zavore in zaupaj svojim občutkom. Ker karkoli narediš, vedno pristaneš na nogah.”Letenje na spustu navzdol je super način, da se preizkusiš tako fizično kot tudi psihično. Popusti zavore in zaupaj svojim občutkom. Ker karkoli narediš, vedno pristaneš na nogah."

  ZASNOVANI IN IZDELANI V SODELOVANJU Z VRHUNSKIMI HOKINIMI TEKAČI. TORRENT JE NAŠ NAJLAŽJI IN NAJBOLJ VSESTRANSKI COPAT ZA TEK PO BREZPOTJIH DO SEDAJ.

  Hoka One One Mach

  TECITE HITRO

  Torrent se ponaša z našo zaščiteno tehnologijo ProFLY™, kar pomeni, da je prizanesljiv in blažen v petnem delu ter odziven in dinamičen spredaj. Naredili smo ga za hiiiiiiter tek.
  Hoka One One Elevon

  Z MAKSIMALNIM OPRIJEMOM

  Torrent je naravni naslednik večkrat nagrajenega Hokinega modela Speed Instinct, zato ga krasijo zelo agresivni čepki za maksimalen oprijem. Gas do konca.
  Hoka One One Mach

  ZA TEHNIČNE TERENE

  Ultralahki zahvaljujoč dinamični podpori in odprti mrežasti konstrukciji, a vseeno zasnovani, da so kos katerokoli tehnični podlagi. Podrite svoje rekorde s Torrentom in z nami delite vaše zgodbe.